WordsPerfect

logo WordsPerfect

Foutloos schrijven

– Niet voor iedereen weggelegd helaas

Hoe kan het nou dat ik het niet zie, terwijl de ander die fout gewoon in één oogopslag aanwijst?
Ik schaam me soms als ik mijn tekst aan een ander laat lezen.
Wanneer eindigt een woord nou op een d of een t?
En dat kofschip of fokschaap of hoe heet dat ding, kan me al helemaal gestolen worden!!

Hoe frustrerend kan het zijn als je een fijne tekst hebt geschreven waar je trots op bent, maar je van een ander moet horen dat er best wel veel typ- en taalfouten inzitten. En je hebt ze zelf dus écht niet gezien. Ook niet na drie keer nalezen.

Als je dit herkent, ben je in goed gezelschap. Volgens onderzoek heeft in Nederland ongeveer 4% van de bevolking dyslexie. Bij ieder in meer of mindere mate natuurlijk. Moeite hebben met foutloos heeft vaak ook niets met iemands intelligentie te maken. Je hebt het of je hebt het niet.

En, laten we eerlijk zijn, Nederlands is natuurlijk ook best een lastige taal met al zijn regels en vooral ook de afwijkingen op die regels…

WordsPerfect-logo met laptop koffie en arm

Ik ben Rien Walraven van WordsPerfect en ik kan je helpen om je eigen teksten en documenten te ontdoen van alle aanwezige taal- en typfouten. Het kost me gewoon erg weinig moeite (en tijd) om de foutjes op te sporen en te corrigeren. Daarom zie ik het ook als een ‘superpower’ van me.

Hierbij houd ik ook rekening met de doelgroep voor wie de tekst(en) bedoeld zijn. Zo weet je zeker dat je boodschap ongestoord en optimaal overkomt.

Het maakt niet uit of het de digitale marketingtekst is voor je klanten, je opzet voor een presentatie(video), je reguliere klantenmailing(en), je protestbrief naar de gemeente, je bestaande of nieuwe CV of zelfs het nieuwe geweldige boek dat je aan het schrijven bent:

WordsPerfect maakt je woorden perfect!